
ברור לי שרוב קוראי המבזק מודעים כבר ליתרונות של המזון האורגני לעומת המזון המדושן והמרוסס, אבל הואיל ומשום מה הנושא עדיין שנוי במחלוקת, בחרתי להביא לידיעתכם תוצאות מחקר נרחב שנעשה בנושא.
העבודה הנוכחית, שבוצעה באוניברסיטת ניוקאסל באנגליה, סקרה וניתחה 343 עבודות קודמות שנעשו בנושא. המסקנות מופיעות בכותרת המאמר – תוצרת אורגנית מכילה פחות כימיקלים ו 17% עד 69% יותר נוגדי חמצון מסוגים שונים. עם זאת, החוקרים הזהירים נמנעים מלייחס למזון האורגני תכונות מקדמי בריאות…
תוצאות המחקר פורסמו בעיתון ניו-יורק טיימס ב 11 ביולי 2014.
נכתב ע"י צביקה קורן
אתר אישי – צום מיצים-בריאות מהטבע: http://www.zom.co.il
טלפון: 054-4258544